12.9 C
Pec
E diel, 14 Prill, 2024

Aplikacionet më të mira të reja Android për shkurt 2024

Shumë aplikacione të reja Android janë lançuar, por ti njohësh të gjitha është e vështirë. Por, ne jemi të lumtur të bëjmë t’ua lehtësojmë këtë punë të vështirë për ju. Kemi bërë disa kërkime të thjeshta për të gjetur aplikacionet e reja më të mira të disponueshme për Android, duke u fokusuar në aplikacionet që ofrojnë diçka të ndryshme nga status quo-ja. Ja lista jonë me disa nga produktet android më të mirë për 2024.

Google Art Selfie 2

Art Selfie nuk është një ide e re. Në vitin 2018, Google lançoi aplikacionin fillestar që i ndihmoi përdoruesit të gjenin pamjet e tyre në veprat e artit – megjithatë, versioni i dytë i aplikacionit, i cili tani është futur në aplikacionin Google Arts & Culture, është një argëtim gjenerues i AI. Art Selfie 2 i lejon përdoruesit të krijojnë dhe ripërziejnë një selfie duke përdorur një nga 25 stilet e artit të bazuara në veprat e piktorëve të famshëm si Monet ose Vermeer. Ndërsa kjo është pjesa e tregtueshme e aplikacionit, ajo gjithashtu përmban një anë më edukative. Aplikacioni do të prodhojë një dokument  me informacion në lidhje me atë stil arti në çdo imazh të krijuar. Përdoruesit mund të gërmojnë më thellë dhe të mësojnë për artistët, epokën dhe vendndodhjet që frymëzuan stilin e përmendur.

Twos

Twos është një bashkim unik i një aplikacioni për marrjen e shënimeve, listë detyrash dhe planifikues, duke u ofruar përdoruesve mundësinë për të krijuar dhe organizuar gjëra të ndryshme brenda kategorive të dedikuara ose një regjistri ditor. Shkathtësia e tij është e dukshme në aftësinë e tij për të trajtuar gjithçka, nga shënimet e thjeshta, detyrat e ndërlidhura dhe artikujt e përsëritur të lidhur me datat e kalendarit. Pavarësisht nga aftësitë e tij të gjera, lundrimi në Twos mund të jetë dërrmues për shkak të kompleksitetit të tij. Sidoqoftë, versioni i tij falas ofron funksionalitet të bollshëm, me opsionin për të zhbllokuar veçori shtesë përmes blerjeve brenda aplikacionit ose duke fituar monedha përmes eksplorimit të aplikacionit – një sistem i zgjuar nxitës që rrit angazhimin e përdoruesit.

WowMouse

WowMouse është një aplikacion WearOS i krijuar për ora inteligjente, jo për telefona Android. Ai e transformon orën tuaj inteligjente në një mouse me valë, duke lejuar kontrollin mbi pajisje të ndryshme të aktivizuara me Bluetooth, si iPad, makineri Windows dhe telefona inteligjentë Android. Pavarësisht funksionalitetit të tij premtues, përdoruesit mund ta kenë të vështirë ta përdorin në praktikë, veçanërisht kur zgjedhin artikuj pa lëvizur pa dashje kursorin për shkak të lëvizjeve të kyçit të dorës. Veçanërisht, WowMouse është i pajtueshëm vetëm me modelet Samsung Galaxy Watch.

Microsoft Copilot

Microsoft Copilot, i mundësuar nga modelet GPT-4 dhe DALL-E 3 të OpenAI, ofron aftësi të avancuara në krahasim me nivelin falas të ChatGPT. Ai mundëson detyra të ndryshme si hartimi i emaileve, kodimi dhe gjenerimi i imazheve nga kërkesat e tekstit. Ndërsa pyetjet e tekstit nuk kërkojnë hyrje, nevojitet një llogari e Microsoft për gjenerimin e imazheve. Pavarësisht vonesave të vogla, Copilot ofron përgjigje të vlefshme, duke e bërë atë një mjet solid të AI.

WeatherWise

WeatherWise shquhet si ndalesa më e fundit në kërkimin e aplikacionit të motit. Frymëzuar nga dizajni Material You, ai ofron një paraqitje të hijshme të kushteve aktuale të motit, duke përfshirë cilësinë e ajrit dhe parashikimet me shumë pika. Tërheqja e tij estetike është e dukshme, me mbështetje për temat e personalizuara, shkronjat dhe ngjyrat. Për më tepër, aplikacioni e zgjeron funksionalitetin e tij në pajisjet e palosshme, tabletët dhe madje edhe desktopët, duke ofruar shërbime për një gamë të gjerë përdoruesish, përfshirë ata në Windows.

Cili prej këtyre aplikacioneve është i preferuari juaj? A do të shkarkoni ndonjë prej tyre?/Njeshi/

AndroidAuthority

- Advertisment -

Të fundit

Radio 1 – Live Radio 1 – Live
LIVE OFFLINE
track image
Loading...