20.2 C
Pec
E shtunë, 19 Qershor, 2021

Edhe baballarët vuajnë nga depresioni pas lindjes së grave, sipas një studimi

Depresioni pas lindjes është një fenomen i njohur te gratë, po ashtu edhe burrat janë në rrezik të preken nga kjo situatë, thonë studiues...

Pija që është më e shëndetshme dhe më e efektshme së kafeja

Temperatura është e rëndësishme, por edhe një shtesë ka rëndësi! Dr. Judin Harry, e cila tashmë ka zbuluar këshillat e saj kundër stresit, thotë...

Djersiteni shumë gjatë natës, ja nga cila sëmundje mund të vuani

Mjekët shpesh dëgjojnë shumë pacientë të ankohen për djersitje gjatë natës, gjë që nuk është rezultat i një ambienti të shumë të nxehtë apo...

Shenjat e trupit që nuk duhet injoruar

Angazhimet e përditshme dhe shqetësimet e shpeshta janë të tilla që të humbasin mendjen edhe në rastet kur bëhet fjalë për shëndetin. Dhimbjet e...

Problemet me mushkëri pas COVID-19

Sanije Abdullahu 68-vjeçare, në muajin tetor të vitit të kaluar kishte rezultuar pozitive me sëmundjen COVID -19, të cilin e ka përfunduar pa simptoma....

Lini përshtypje të mirë gjatë bisedës përmes telefonit

Telefonatat janë pjesë e pandashme e punës, që nga punëkërkimi e deri te detyrat që duhet të kryeni edhe pasi të jeni punësuar. Përdorimi...

Ushqimet që mund të ngadalësojnë progresin e humbjes në peshë

Ushqimet që kanë një indeks të lartë glikemik (IG), siç janë buka e bardhë, patatet dhe orizi, mund të rritin rrezikun e shtimit në...

Studim: Fëmijët që hanë më shumë ushqim të përpunuar shtojnë peshë më shpejt

Fëmijët që hanë më shumë ushqim të përpunuar kanë më shumë gjasë që të jenë mbipeshë.Këtë e thotë një studim i ri, në të...

Orët e gjata të punës vrasin mijëra njerëz në vit

A keni dëgjuar ndonjëherë që dikush të ankohet se puna e tyre po i vret? Sipas një studimi të ri, ata në fakt mund...

Ngërçi i këmbës, shkaqet e mundshme dhe parandalimi

Tkurrjet muskulore në pulpën e këmbës shkaktojnë shumë dhimbje të forta, veçanërisht kur ato shfaqen gjatë natës. Këto ngërçe zakonisht prekin pjesën e pulpës...

Shenjat që tregojnë se keni nevojë për pushim

Ndoshta keni dëgjuar tashmë për “sindromën e konsumimit” në punë dhe nuk do të habiteni nga informacioni se gjithnjë e më shumë njerëz përballen...

Kështu mund ta largoni ngërçin gjatë natës

Tkurrjet muskulare në pulpën e këmbës shkaktojnë shumë dhimbje të forta, veçanërisht kur ato shfaqen gjatë natës. Këto ngërçe zakonisht prekin pjesën e pulpës së...
- Advertisment -

Aktualitet Sport

Edhe baballarët vuajnë nga depresioni pas lindjes së grave, sipas një studimi

Depresioni pas lindjes është një fenomen i njohur te gratë, po ashtu edhe burrat janë në rrezik të preken nga kjo situatë, thonë studiues...

Pija që është më e shëndetshme dhe më e efektshme së kafeja

Temperatura është e rëndësishme, por edhe një shtesë ka rëndësi! Dr. Judin Harry, e cila tashmë ka zbuluar këshillat e saj kundër stresit, thotë...

Djersiteni shumë gjatë natës, ja nga cila sëmundje mund të vuani

Mjekët shpesh dëgjojnë shumë pacientë të ankohen për djersitje gjatë natës, gjë që nuk është rezultat i një ambienti të shumë të nxehtë apo...

Shenjat e trupit që nuk duhet injoruar

Angazhimet e përditshme dhe shqetësimet e shpeshta janë të tilla që të humbasin mendjen edhe në rastet kur bëhet fjalë për shëndetin. Dhimbjet e...

Problemet me mushkëri pas COVID-19

Sanije Abdullahu 68-vjeçare, në muajin tetor të vitit të kaluar kishte rezultuar pozitive me sëmundjen COVID -19, të cilin e ka përfunduar pa simptoma....

Lini përshtypje të mirë gjatë bisedës përmes telefonit

Telefonatat janë pjesë e pandashme e punës, që nga punëkërkimi e deri te detyrat që duhet të kryeni edhe pasi të jeni punësuar. Përdorimi...

Ushqimet që mund të ngadalësojnë progresin e humbjes në peshë

Ushqimet që kanë një indeks të lartë glikemik (IG), siç janë buka e bardhë, patatet dhe orizi, mund të rritin rrezikun e shtimit në...

Studim: Fëmijët që hanë më shumë ushqim të përpunuar shtojnë peshë më shpejt

Fëmijët që hanë më shumë ushqim të përpunuar kanë më shumë gjasë që të jenë mbipeshë.Këtë e thotë një studim i ri, në të...

Orët e gjata të punës vrasin mijëra njerëz në vit

A keni dëgjuar ndonjëherë që dikush të ankohet se puna e tyre po i vret? Sipas një studimi të ri, ata në fakt mund...

Ngërçi i këmbës, shkaqet e mundshme dhe parandalimi

Tkurrjet muskulore në pulpën e këmbës shkaktojnë shumë dhimbje të forta, veçanërisht kur ato shfaqen gjatë natës. Këto ngërçe zakonisht prekin pjesën e pulpës...

Shenjat që tregojnë se keni nevojë për pushim

Ndoshta keni dëgjuar tashmë për “sindromën e konsumimit” në punë dhe nuk do të habiteni nga informacioni se gjithnjë e më shumë njerëz përballen...

Kështu mund ta largoni ngërçin gjatë natës

Tkurrjet muskulare në pulpën e këmbës shkaktojnë shumë dhimbje të forta, veçanërisht kur ato shfaqen gjatë natës. Këto ngërçe zakonisht prekin pjesën e pulpës së...
- Advertisment -

Aktualitet Muzike

Radio 1 – Live Radio 1 – Live
LIVE OFFLINE
track image
Loading...