5.2 C
Pec
E hënë, 27 Nëntor, 2023

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Konkurs për 1 Zyrtar për Siguri dhe bazat e të dhënave, hapur deri më 21.11. 2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë – SHPALLË – Konkurs për 1 Zyrtar për Siguri dhe bazat e të dhënave, i hapur...

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Konkurs për 1 Mikrobiolog, Biolog, hapur deri më 21.11. 2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë – SHPALLË – Konkurs për 1 Mikrobiolog, Biolog, i hapur deri më 21.11.2023;

Nëntori sjellë Magjinë në ETC

Nëntori sjellë Magjinë në ETC Një muaj dedikuar për ju duke ju ofruar çmime të mahnitshme Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/45SBxkZ Bleni më shumë e shpenzoni më...

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Konkurs për Kontabilist i çertifikuar, hapur deri më 07.11. 2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë – SHPALLË – Konkurs për Kontabilist i çertifikuar, i hapur deri më 07.11.2023;  

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Konkurs për Zyrtar çertifikues, hapur deri më 07.11. 2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë – SHPALLË – Konkurs për Zyrtar çertifikues, i hapur deri më 07.11.2023;

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Konkurs për Saldues në Pejë , hapur deri më 07.11. 2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë – SHPALLË – Konkurs për Saldues në Pejë, i hapur deri më 07.11.2023;  

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Konkurs për dy Inspektorë/e në Pejë, hapur deri më 07.11. 2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë – SHPALLË – Konkurs për dy Inspektorë/e në Pejë, i hapur deri më 07.11.2023

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Konkurs për Inspektor/e në Deçan, hapur deri më 07.11. 2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë - SHPALLË - Konkurs për Inspektor/e në Deçan, i hapur deri më 07.11.2023;    

‘NDRIÇIMI RM’ me datat 26, 27, 28 Tetor organizon Trajnim për Zhvillim të vazhdueshëm Profesional

Laboratori & Poliklina tashmë e njohur 'NDRIQIMI RM' në kuad të shtrirjes së shërbimeve profesionale të saj, njofton se me datat 26, 27 dhe...

‘ELKOS Group’ -Tender i hapur deri më 27.10.2023 për institucionet shëndetësore publike dhe private

Kompania ELKOS SH.P.K fton institucionet shëndetësore publike dhe private që janë të licencuara brenda Republikës së Kosovës, të paraqesin ofertat e tyre për shërbimin...

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Anulim Konkursi për Kontabilist çertifikues 16.10.2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë SHPALLË Anulim Konkursi për Kontabilist çertifikues 16.10.2023;

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Anulim Konkursi për Zyrtar çertifikues 16.10.2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "HIDRODRINI' Sh.A. - Pejë SHPALLË Anulim Konkursi për Zyrtar çertifikues 16.10.2023;
- Advertisment -

Aktualitet Sport

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Konkurs për 1 Zyrtar për Siguri dhe bazat e të dhënave, hapur deri më 21.11. 2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë – SHPALLË – Konkurs për 1 Zyrtar për Siguri dhe bazat e të dhënave, i hapur...

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Konkurs për 1 Mikrobiolog, Biolog, hapur deri më 21.11. 2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë – SHPALLË – Konkurs për 1 Mikrobiolog, Biolog, i hapur deri më 21.11.2023;

Nëntori sjellë Magjinë në ETC

Nëntori sjellë Magjinë në ETC Një muaj dedikuar për ju duke ju ofruar çmime të mahnitshme Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/45SBxkZ Bleni më shumë e shpenzoni më...

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Konkurs për Kontabilist i çertifikuar, hapur deri më 07.11. 2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë – SHPALLË – Konkurs për Kontabilist i çertifikuar, i hapur deri më 07.11.2023;  

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Konkurs për Zyrtar çertifikues, hapur deri më 07.11. 2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë – SHPALLË – Konkurs për Zyrtar çertifikues, i hapur deri më 07.11.2023;

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Konkurs për Saldues në Pejë , hapur deri më 07.11. 2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë – SHPALLË – Konkurs për Saldues në Pejë, i hapur deri më 07.11.2023;  

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Konkurs për dy Inspektorë/e në Pejë, hapur deri më 07.11. 2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë – SHPALLË – Konkurs për dy Inspektorë/e në Pejë, i hapur deri më 07.11.2023

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Konkurs për Inspektor/e në Deçan, hapur deri më 07.11. 2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë - SHPALLË - Konkurs për Inspektor/e në Deçan, i hapur deri më 07.11.2023;    

‘NDRIÇIMI RM’ me datat 26, 27, 28 Tetor organizon Trajnim për Zhvillim të vazhdueshëm Profesional

Laboratori & Poliklina tashmë e njohur 'NDRIQIMI RM' në kuad të shtrirjes së shërbimeve profesionale të saj, njofton se me datat 26, 27 dhe...

‘ELKOS Group’ -Tender i hapur deri më 27.10.2023 për institucionet shëndetësore publike dhe private

Kompania ELKOS SH.P.K fton institucionet shëndetësore publike dhe private që janë të licencuara brenda Republikës së Kosovës, të paraqesin ofertat e tyre për shërbimin...

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Anulim Konkursi për Kontabilist çertifikues 16.10.2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë SHPALLË Anulim Konkursi për Kontabilist çertifikues 16.10.2023;

K.R.U. “HIDRODRINI’ – Anulim Konkursi për Zyrtar çertifikues 16.10.2023

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "HIDRODRINI' Sh.A. - Pejë SHPALLË Anulim Konkursi për Zyrtar çertifikues 16.10.2023;
- Advertisment -

Aktualitet Muzike

Radio 1 – Live Radio 1 – Live
LIVE OFFLINE
track image
Loading...