0.3 C
Pec
E hënë, 4 Dhjetor, 2023

D4D publikon dokumentin për vlerësimin e politikave të riintegrimit

Me rastin e publikimit të dokumentit të politikave “Matja dhe vlerësimi i politikave të riintegrimit”, Instituti Demokraci për Zhvillim (D4D) organizon tryezë diskutim. 

Qëllimi i punimit është të analizojë ndikimin e politikave ekzistuese dhe skemave mbështetëse që adresojnë nevojat e të rikthyerve në Kosovë.  

Gjetjet synojnë të rrisin edhe më tej ndikimin e politikave në riintegrimin e të kthyerve, duke dhënë rekomandime bazuar në gjetjet e hulumtimit. 

Në këtë ngjarje janë të ftuara Institucionet vendore dhe ndërkombëtare, OJQ-të, akterët relevant të fushës etj. 

]]>
- Advertisment -

Të fundit

Radio 1 – Live Radio 1 – Live
LIVE OFFLINE
track image
Loading...