Bugatti, gjithashtu dorëzoi kopjen e fundit, të prodhuar të modelit Divo.

Dorëzimet e modelit Divo të Bugattit, filluan në gusht të vitit 2020 dhe tani ai proces ka përfunduar. Kopja e fundit e gjithsej 40 veturave të prodhuara iu dorëzua pronarit të saj dhe ai gjeti një shtëpi në Evropë.

Kopja e fundit e modelit Divo zbukuron pamjen tradicionale falë ngjyrës të kaltër të Bugatti EB 110 LM që i bën homazhe veturës së fundit zyrtare të fabrikës së Le Mans të Bugatti në fabrikën Le Mans.

Ajo mori nuanca ari që kontrastojnë me karbonin e kaltër dhe pjesa e brendshme dominohet nga e kaltra e thellë, si dhe elementë karboni të hirtë.

Bugatti Divo u prezantua në shfaqjen e veturave në Pebble Beach në 2018 dhe ishte atëherë modeli më i shtrenjtë me një çmim prej pesë milionë euro.