Qasja në rrjetet sociale dhe në disa përmbajtje tjera është kufizuar tej mase në Iran dhe ndërprerje të konsiderueshme të internetit janë raportuar në të gjithë vendin gjatë së shtunës, dhe me ndërprerjen e njërit prej operatorëve celular iranian, duke i lënë pa valë miliona iranian. /Njeshi/