1.2 C
Pec
E martë, 28 Mars, 2023

‘Hidrodrini’ njofton për punime në disa pjesë të Pejës dhe Vitomericë

Zyra për Media e KRU ‘Hidrodrini’  ka njoftuar se për shkak të një sërë ndërhyrjesh me prioritet në sistemin e ujësjellësit në zonat e qytetit të Pejës dhe në Vitomericë, në disa lagje mund të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë në intrevale prej 2 deri në 3 orë.

Në rregullimin e prishjeve dhe rrjetit furnizues, punimet janë shtrirë në rrugët ‘Maria Shllaku’, ‘Ahmet Gjikolli’, ‘Luigj Gurakuqi’, ‘Ilaz Pashë Dibra’ dhe ‘Rexhë Smajli’ në Bellopojë. Punime zhvillohen edhe në B.T. ‘Xhemajl Kada’ dhe në rajonin e Vitomericës, në rrugët ‘Zekë Bërdyna’ dhe ‘Alia Izetbegoviç’.

Njoftimi i plotë:

‘KRU ‘Hidrodrini’-Pejë
Njësia Operative-Pejë
Ndërhyrje intervenuese me prioritet

Gjatë ditës së sotme, ekipet e terrenit të KRU ‘Hidrodrini’-Njësia Operative Pejë, po realizojnë një sërë ndërhyrjesh me prioritet në sistemin e ujësjellësit në zonat e qytetit dhe në Vitomericë.

Në rregullimin e prishjeve dhe rrjetit furnizues, punimet janë shtrirë në rrugët ‘Maria Shllaku’, ‘Ahmet Gjikolli’, ‘Luigj Gurakuqi’, ‘Ilaz Pashë Dibra’ dhe ‘Rexhë Smajli’ në Bellopojë. Punime zhvillohen edhe në B.T. ‘Xhemajl Kada’ dhe në rajonin e Vitomericës, në rrugët ‘Zekë Bërdyna’ dhe ‘Alia Izetbegoviç’.

Punime po zhvillohen në system edhe në fshatin Nabërgjan.

Në lokalitetet e sipërshënuara, mund të ndodhin ndërprerje të furnizimit me ujë në intervale prej 2 deri në 3 orë.”-njofton Zyra për Media e KRU ‘Hidrodrini’-Pejë./Njeshi&RADIO 1/

- Advertisment -

Të fundit

Radio 1 – Live Radio 1 – Live
LIVE OFFLINE
track image
Loading...