Lajmin e kanë bërë të ditur familjarët e të ndjerit.

Astriti ishte pjesëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës gjatë luftës së fundit në Kosovë.

Bashkvendasit e kujtojnë Astritin si një shok dhe mik shumë të dashur.