Dy modele janë njoftuar në tregun kinez – G80 dhe GV 80 SUV, të cilat së shpejti duhet të dalin në shitje, dhe gjithashtu është paralajmëruar hapja e një salle ekspozite luksoze në Shanghai.

Dhe pikërisht në atë qytet, domethënë mbi atë qytet, u zhvillua një ngjarje e cila njoftoi zyrtarisht mbërritjen në tregun kinez dhe në të cilën roli kryesor u luajt nga dronët.

Siç mund ta shohim në videon e postuar në YouTube, formimi i formacioneve të ndryshme të dronëve në qiell shkëlqeu me emrin e markës dhe logon e Genesis dhe madje pamjet 3D të dy modeleve që do të dalin në shitje.

Për më tepër, shikoni videon e bashkangjitur dhe spektaklin qiellor në të cilin u përdorën gati 3,300 dronë, duke thyer rekordin e Guinness për numrin e dronëve të përdorur njëkohësisht. /Njeshi/