Pronari i një qenit vendosi ta lejojë atë të përcaktojë rrugën që do të ecë për herë të parë, kështu që ajo regjistroi të gjithë situatën dhe e postoi në llogarinë personale në TikTok.

“Unë mendoj se ata do të na dërgojnë në fushë, ku ne gjithmonë shkojmë për të parë kuajt dhe dhitë”, tha pronari në video, duke shtuar se ajo kishte veshur çizme baltë për çdo rast.

Now I feel bad for not taking him to the pond more often 🥺 #goodboy #labrador #dogsoftiktok #fyp♬ Steven Universe – L.Dre