29 C
Pec
E enjte, 20 Qershor, 2024

Mblidhen katër komisione parlamentare, ky është rendi ditës

Sot është paraparë që të mblidhen katër komisione parlamentare.

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport.

Rendi i ditës:
1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 14.05.2024;
3.    Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-264 për Rininë;
4.    Shqyrtimi i Projektligjit Projektligjit nr.08/L-277 për Sport;
5.    Shqyrtimi i raportit me rekomandime për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit nr.05/L-90 për Sponzorizime në fushën e Kulturës, Rinisë dhe Sportit i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin nr. 06/L-116.
6.    Të ndryshme.Vendi: N204Koha: 10:0021/05/2024Mbledhja e komisionit

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti.

Rendi i ditës:
1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me datë 14.05.2024;
3.    Shqyrtimi i Raportit vjetor të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit (ARRU) për vitin për vitin 2023;
4.    Të ndryshme.Vendi: N10Koha: 11:0021/05/2024Mbledhja e komisionit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Rendi i ditës:
1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 7.5.2024;
3.    Shqyrtimi i Raportit vjetor të performances së Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2023. E ftuar: znj.Vlora Spanca, Auditore e Përgjithshme;
4.    Shqyrtimi i Raportit të auditimit për pasqyrat financiare vjetore të Zyrës Kombëtare të Auditimit, për vitin 2023;
5.    Të ndryshme.Vendi: N302Koha: 11:0021/05/2024Mbledhja e komisionit

Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me nivelin e menaxhimit të marrëdhënies së punës të anëtarëve të Shërbimit të Jashtëm dhe zyrtarëve të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Rendi i ditës:
1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 14.05.2024;
3.    Diskutim rreth angazhimit të ekspertëve;
4.    Të ndryshme. /Njeshi/

- Advertisment -

Të fundit

Radio 1 – Live Radio 1 – Live
LIVE OFFLINE
track image
Loading...