4.9 C
Pec
E martë, 5 Dhjetor, 2023

Mblidhet KQZ-ja, në rend dite pezullimi i Partisë Republikane të Kosovës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, do të mbajë sot mbledhjen e radhës ku pritet të shqyrtohen së paku 4 pika të rendit të ditës.

Ndër më të rëndësishmet do të jetë edhe shqyrtimi i rekomandimit i Zyrës për Regjistrim, Certifikim dhe Kontrollin Financiar të Subjekteve Politike për pezullimin e partisë politike “Republikanët e Kosovës”.

Ky është rendi i ditës:

1. Hyrje: z.Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së

-Shqyrtimi dhe miratim i procesverbalit të mbledhjes Nr. 22/2023

2. Rekomandimet nga ZRCKFSP

– Shqyrtimi i rekomandimit për pezullimin e partisë politike Republikanet e Kosoves

3. Këshilli për Marrëdhënie me Jashtë

– Shqyrtimi dhe miratimi i ftesës për KQZ nga OSBE ODIHR në Punëtorinë Rajonale për Administrimin Zgjedhor, Sarajevë, Bosnje dhe Hercegovinë;

– Ftesë nga International Republican Institute për pjesëmarrje në Open Government Partnership Annual Summit, Tallin, Estoni;

4. Këshilli për Personel

– Njoftim nga Grupi punues për draftimin e Rregulloreve të Brendshme të KQZ;

– Rekomandimet nga Sekretariati i KQZ;

5. Te ndryshme

- Advertisment -

Të fundit

Radio 1 – Live Radio 1 – Live
LIVE OFFLINE
track image
Loading...