Britanikja u privua nga një Mercedes G SUV, pasi voziste në autostradë me një shpejtësi prej 209 kilometra në orë.

Ajo pretendonte se e bëri atë sepse donte të arrinte në tualet sa më shpejt të ishte e mundur.

Policia e ndaloi atë natën e 26 korrikut, dhe pasi u ndal, ajo tha se po nxitonte në tualet. Në momentin kur automjeti ishte ndalur, ai ishte me një shpejtësi prej gati 182 kilometra në orë.

Sidoqoftë, policia më parë kishte vënë re se ajo po voziste shumë më shpejt. Për më tepër, ajo po voziste pa mbikëqyrje dhe asaj nuk i lejohej ta bënte këtë, sepse kishte një patentë shoferi të përkohshëm.

Policia tha se ajo po voziste midis 160 dhe 209 kilometra në orë. Për shkak të shkeljeve të përmendura, SUV iu mor asaj. /Njeshi/