6.6 C
Pec
E enjte, 23 Mars, 2023

Në Pejë finalizohet Grupi i parë i vullnetarizmit edukativ

 

Një punë mbi shumë se 6 muaj sot u finalizua në Pejë me angazhimin e vullnetarëve në komunitet.

janë këta, nxënësit e shkollës së mesme të arteve aplikative “Odhise Paskali” (vullnetarët e klubit të vullnetarizmit edukativ të organizatës TOKA) që zhvillojnë punë vullnetare në Qendrën e Kujdesit Ditor “Pema”.

Bashkërisht me fëmijët e kësaj Qendre ata kanë pikturuar një pikturë në pëlhurë dhe realizuan ngjyrosjen e rrethojave me shumë ngjyra, përcjellë edhe me aktivitete tjera.

Ky projekt nuk mund të përfundonte pa ndihmen e Organizatës ‘TOKA’ për mundësinë e dhënë për hapjen e Klubit të Vullnetarizmit Edukativ të parë në qytetin e Pejës; Shkollës së Artit “Odhise Paskali” për mbështetjen dhe bashkëpunimin e vazhdueshëm. Më pas mbështetjatheksohet edhe nga Qendra e Kujdesit Ditor “Pema” për pritjen e tyre të ngrohtë dhe bashkëpunimin.

Poashtu vullnetarët që shprehen gatishmëri për t’i shërbyer komunitetit kanë rolin kyç në këtë sukses.

Nora Draga -prijëse e iniciativës ka falënderuar të gjithë akterët e përfshirë në këtë nismë.. Toka, Klubi Vullnetarizmit Edukativ, Pema./Njeshi/

- Advertisment -

Të fundit

Radio 1 – Live Radio 1 – Live
LIVE OFFLINE
track image
Loading...