20.9 C
Pec
E mërkurë, 24 Maj, 2023

Organizohet Kampi Ekologjik për nxënës nga Mali i Zi, Shqipëria dhe Kosova

 

Organiztat Jo-Qveritare ‘ERA’ në bashkëpunim me ‘Green Home’ nga Mali i Zi dhe ‘INCA’ nga Shqipëria do të organizojnë një kamp ekologjik shtatëditor në Qershor 2023.

Kampi do organizohet në malet Prokletije, në Grebajë dhe do të zgjasë 7 ditë.

Qëllimi i kampit është përmirësimi i njohurive dhe shkëmbimi i përvojave ndërmjet studentëve të biologjisë dhe shkencave të ngjashme nga Mali i Zi, Shqipëria dhe Kosova kur bëhet fjalë për biodiversitetin dhe mbrojtjen e natyrës.

Kampi përfshin leksione me tema të ndryshme: Mbrojtja e natyrës, Gjitarët, Amfibët, Zvarranikët, Zogjtë, Insektet dhe Bimët.

Ligjëratat do të shoqërohen me aktivitete në terren, punë praktike dhe mbledhjen e materialeve që do të përdoren për të realizuar një video të shkurtër që do të promovohet pas kampit.

Organizatori do të ofrojë pajisje kampingu, transport dhe ushqim të gjithë pjesëmarrësve./RADIO 1&Njeshi/

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd620JH5hPk1at0uhvWwoGZHrwrTQ2xq2sKC7_l-TEtzvsgDw/viewform

 

- Advertisment -

Të fundit

Radio 1 – Live Radio 1 – Live
LIVE OFFLINE
track image
Loading...