Katër kulla ftohëse në ish-termocentralin Rugeley në Staffordshire në Angli u shkatërruan nga një shpërthim i kontrolluar.

Termocentrali, operoi nga 1970 në 2016.

Ata mund të prodhonin deri në 8,760,000 MWh energji në vit, dhe gjatë procesit dogji rreth 1.6 milion tonë qymyr.

Aty planifikohen të ndërtohen ndërtesa të reja zyrash, shkolla dhe parqe në vendin e ish-uzinës. /Njeshi/